Skip to content

Samenwerken met de gemeente

Als ondernemer kan je op veel gebieden te maken krijgen met de gemeente. Zaken als vergunningen en bestemmingsplan zijn vaak de eerste zaken waar u als ondernemer dan aan denkt. De gemeente kan echter ook op andere manieren een belangrijke partner zijn voor u als ondernemer. 

Contactpersonen voor ondernemers

Denk bijvoorbeeld aan de instroom van personeel of meedenken over zaken die u als ondernemer op lokaal niveau in de weg staan. Om de gemeente voor u als ondernemer zo toegankelijk mogelijk te maken, heeft de gemeente twee contactpersonen, specifiek voor ondernemers.

Heeft u dus een punt waar u als ondernemer tegenaan loopt, of ziet u een kans om het ondernemersklimaat binnen de gemeente te verbeteren. Schroom niet om contact op te nemen met Annette of MKB Leidschendam-Voorburg. 

Annette Ploeger

Annette Ploeger

Accountmanager bedrijven

Annette Ploeger is de persoon die de ontwikkeling van het beleid kent, de weg weet in onze gemeente en binnen de gemeentelijke organisatie. Bedrijven die in contact willen komen met Annette Ploeger kunnen haar bereiken op tel. 070-3008652 of per e-mail: aploeger@leidschendam-voorburg.nl.