Skip to content
mkb-leidschendam-voorburg-banner

Help mee

Als ondernemer kunt u MKB Leidschendam-Voorburg op verschillende manieren helpen. Neem contact met ons op als u zelf een bijdrage wilt leveren of lees hier meer op welke wijze u kunt helpen. 

Word lid!

Profiteren van de voordelen van het lidmaatschap en zelf een bijdrage leveren aan een optimaal ondernemersklimaat? Word dan lid van MKB Leidschendam-Voorburg. 

Tips & Ideeën

Heeft u tips, ideeën en/of wensen die het ondernemersklimaat binnen gemeente Leidschendam-Voorburg ten goede komen? Dan horen wij die graag van u. MKB Leidschendam-Voorburg spreekt regelmatig met gemeente en andere stakeholders en heeft hierdoor ook gelegenheid om waardevolle suggesties van ondernemers snel op de juiste plek te krijgen. 

Denk en praat mee

Binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn er regelmatig momenten waarop input van ondernemers wordt gevraagd. Een goede, brede vertegenwoordiging van ondernemend Leidschendam-Voorburg is hierbij van groot belang. Denkt u graag mee over het verbeteren van het ondernemersklimaat (binnen uw sector), meld u dan. Wij nodigen u graag uit voor deze momenten. 

Help mee

Om het werk te verrichten steunt MKB Leidschendam-Voorburg op de vrijwillige inzet van ondernemers. De leden van het bestuur, commissies en werkgroepen werken hard om deze werkzaamheden te verrichten. Wilt u zelf een actieve rol spelen binnen de vereniging dan nodigen we u uit om contact op te nemen. Afhankelijk van uw wensen, beschikbare tijd en expertise bespreken we welke rol u kunt spelen. 

Sponsoring en samenwerking

Veel van de activiteiten organiseert MKB Leidschendam-Voorburg in samenwerking met ondernemers en andere verenigingen, daarbij zijn we voor de financiering van deze activiteiten grotendeels afhankelijk van sponsoren. Wilt u als vereniging of bedrijf een bijdrage leveren in de vorm van sponsoring of heeft u een idee om in samenwerking een activiteit te ontwikkelen, dan horen wij dit graag!

Contact

MKB Leidschendam-Voorburg
Postbus 31
2260 AA Leidschendam-Voorburg
secretariaat@mkb-lv.nl
070-3200900