Skip to content
mkb-leidschendam-voorburg-banner

Lidmaatschap MKB Leidschendam-Voorburg

Bent u als ondernemer actief in gemeente Leidschendam-Voorburg, dan nodigen wij u van harte uit om lid te worden van MKB Leidschendam-Voorburg. Met uw hulp zijn wij in staat de belangen van ondernemers binnen de gemeente te behartigen richting gemeente, politiek en andere belanghebbenden.

Naast het vertegenwoordigen van ondernemers binnen de gemeente, speelt MKB Leidschendam-Voorburg zelf een actieve rol in het verbeteren van het ondernemersklimaat. Dit doen wij op basis van onze vier pijlers: informeren, ondersteunen, verbinden en vertegenwoordigen. Wilt u meer lezen waar MKB Leidschendam-Voorburg zich voor inzet, leest u dat hier.

Verschillende soorten lidmaatschappen

MKB Leidschendam-Voorburg is een vereniging met collectieve leden, dit zijn bijvoorbeeld winkeliersverenigingen van de grote winkelgebieden en individuele leden. Afhankelijk van het formaat van uw onderneming hanteren wij verschillende tarieven voor het lidmaatschap.

Soort onderneming
0 tot 5 medewerkers: 35 euro per jaar
Meer dan 5 medewerkers: 100 euro per jaar
Sociaal middenveld: 100 euro per jaar

Het lidmaatschap kost dus 35 of 100 euro per jaar exclusief 21% BTW. Dit bedrag is een fiscale aftrekpost. Een lidmaatschap loopt per heel kalenderjaar.
Opzeggen kan ieder jaar tot uiterlijk 30 november.

Aanmelden

Aanmelding lidmaatschap
Bezig met versturen