Skip to content
Detailhandel

Detailhandel in Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg heeft op het gebied van winkelen veel te bieden aan haar inwoners en bezoekers. Het grootste, overdekte winkelcentrum van Nederland, Westfield Mall of the Netherlands, heeft alles in zich voor een dagje shoppen en ontspanning. In het Damcentrum kun je als bewoner en bezoeker genieten aan de Vliet. Huygenskwartier vormt het historisch decor voor exclusieve en luxueuze winkels. En de Julianabaan is een functioneel winkelgebied waar je gemakkelijk en volledig kunt winkelen. Naast een divers winkelaanbod zijn een groot aantal opleidingen op het gebied van detailhandel in Leidschendam-Voorburg gevestigd. Door intensieve samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en overheid werken we aan aantrekkelijke winkelgebieden waarin de klant centraal staat.

Wat doet MKB Leidschendam-Voorburg?

MKB LV speelt een actieve rol in Platform EOA. Vanuit deze samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs is MKB LV intensief betrokken bij de totstandkoming van een Retail Campus. Een initiatief waarmee Leidschendam-Voorburg onderscheidend is binnen de Metropool Regio Rotterdam Den Haag (MRDH). Waar met alle partners al lerende wordt gewerkt aan aantrekkelijke winkelgebieden met vernieuwende, adaptieve en gezonde retailers, die kunnen beschikken over voldoende en goed opgeleide medewerkers. Daarnaast fungeren wij als klankbord voor overheidsinstanties bij de formulering en uitvoering van beleid op gebied van detailhandel & horeca, economie en bereikbaarheid.

Meedenken en meehelpen over Detailhandel in Leidschendam-Voorburg

Heeft u zelf ideeën of plannen die bijdragen aan het vergroten van de aantrekkelijkheid van onze winkelgebieden en detailhandel?  Dan nodigen we u graag uit deze met ons te delen. MKB Leidschendam-Voorburg hecht veel waarde aan de inbreng en initiatieven van ondernemers en denkt graag mee hoe we hier concreet met elkaar aan kunnen werken. Bestuurslid Leo Valk is uw aanspreekpunt op dit gebied.