benedikte-zijlstra-mkb-leidschendam-voorburg

Benedikte Zijlstra 

Voorzitter

Als makelaar/taxateur (Meijs & Alink NVM makelaardij en consultancy) kent Benedikte onze gemeente goed. Vanwege haar vakgebied heeft Benedikte veel te maken met de economische ontwikkeling, structuur-/ bestemmingsplannen en de groeimogelijkheden. Het is hierbij vaak een uitdaging om de belangen van verschillende partijen te verbinden en tot een vruchtbare samenwerking te komen.

Als ondernemer wil Benedikte graag adequaat en doelgericht handelen, liever vandaag dan morgen. Met de juiste communicatie en goed gefundeerde argumenten valt veel te bereiken. Benedikte vindt het een eer om voorzitter te mogen zijn van MKB Leidschendam-Voorburg, en verheugt zich op een mooie en ondernemende samenwerking.

MKB-bestuurslid-Leo-Valk

Leo Valk

Bestuurslid

Als bestuurslid van MKB L-V draag ik graag op actieve wijze mijn steentje bij aan het optimaliseren van het woon- en ondernemersklimaat in Leidschendam-Voorburg. Immers, waarom moeilijk doen als het samen kan.

marie-leontine-de-graag-mkb-leidschendam-voorburg

Marie-Leontine de Graaf

Penningmeester

Sinds 2 jaar ben ik penningmeester van MKB Leidschendam-Voorburg en rayondirecteur Leidschendam-Voorburg & Leidschenveen voor Rabobank Regio Den Haag. In die periode heb ik veel mensen leren kennen en vanuit één van beide rollen geïntroduceerd bij een expert binnen mijn eigen organisatie e/o een interessant contact binnen onze gemeente of omliggende gemeentes.

Het kunnen bijdragen aan (lokaal) ondernemerschap d.m.v. verbinden van mensen en kennis spreekt mij enorm aan.
Het MKB levert een belangrijke bijdrage vwb belangenbehartiging, maar net zo goed kunnen we op individueel ondernemingsniveau bijdragen aan uw succes.

Graag tot ziens op één van onze bijeenkomsten.

sebastiaan-huis-mkb-leidschendam-voorburg

Sebastiaan Huis

Algemeen bestuurslid

Sebastiaan Huis heeft, na een eerdere cariere in de detailhandel, jaren bij een pr bureau gewerkt als online communicatie-adviseur. Hij is sinds 2014 mede-oprichter van Rose Online Concepts, een online geörienteerd communicatie en ontwikkelbureau. 

Sinds 2016 is Sebastiaan ook lid van het bestuur van MKB Leidschendam-Voorburg. Hierbij richt hij zich vooral op de communicatie vanuit de vereniging. Daarnaast is hij betrokken bij de onderwerpen stimuleren ondernemerschap, recreatie & toerisme en zorgeconomie.

ron-knipscheer-mkb-leidschendam-voorburg

Ron Knipscheer

Bureaumanager