Skip to content
benedikte-zijlstra-mkb-leidschendam-voorburg

Benedikte Zijlstra

Voorzitter

Als makelaar/taxateur (Meijs & Alink NVM makelaardij en consultancy) kent Benedikte onze gemeente goed. Vanwege haar vakgebied heeft Benedikte veel te maken met de economische ontwikkeling, structuur-/ bestemmingsplannen en de groeimogelijkheden. Het is hierbij vaak een uitdaging om de belangen van verschillende partijen te verbinden en tot een vruchtbare samenwerking te komen.

Als ondernemer wil Benedikte graag adequaat en doelgericht handelen, liever vandaag dan morgen. Met de juiste communicatie en goed gefundeerde argumenten valt veel te bereiken. Benedikte vindt het een eer om voorzitter te mogen zijn van MKB Leidschendam-Voorburg, en verheugt zich op een mooie en ondernemende samenwerking.

MKB-LV-Lex

Lex Oostendorp

Vicevoorzitter

Eind december 2018 heeft Benedikte mij gevraagd om lid te worden van het bestuur MKB-LV. Hoewel ik een lange loopbaan als militair van onze krijgsmacht achter de rug heb en dus minder thuis ben in de wereld van onze ondernemers, ben ik de uitnodiging met heel veel plezier aangegaan en probeer ik mijn kennis en ervaring te gebruiken om de doelstellingen van onze vereniging nog beter te realiseren.

Naast deze functie ben ik voorzitter van Human Security Collective, een non-gouvernementele organisatie die actief is in verschillende crisishaarden in de wereld, en van Stichting Fonds 1815, een militair steunfonds dat is opgericht in de tijd van Napoleon, maar nog steeds actief in de ondersteuning van veteranen en hun directe familieleden. Sinds september 2019 ben ik Program Director van de Invictus Games die in Den Haag zullen plaatsvinden.

Foto Roy 1 - klein 2

Roy ter Heijden

Penningmeester

Als accountant en mede-partner ben ik werkzaam bij Stolp+KAB adviseurs en accountants in Voorburg. 

In de inmiddels ruim 20 jaar dat ik actief ben binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg, heb ik in het werk, maar ook daar buiten, velen lokale ondernemers en mensen leren kennen. Cijfers zijn leuk, maar uiteindelijk zijn het de ondernemers zelf die de cijfers tot stand brengen. Het is een voorrecht om een steentje bij te kunnen dragen aan hetgeen waar de ondernemer zo trots op is, zijn onderneming! De wisselwerking tussen mensen maakt mijn werk compleet.

Ik kijk uit naar een leuke en constructieve samenwerking waar we met gezamenlijke inspanning én belangen MKB-LV als interessante en waardevolle gesprekspartner van het lokale MKB verder op de kaart kunnen zetten binnen de gemeentegrenzen van Leidschendam-Voorburg.

 
Foto Lisette 2kl

Lisette Hospers

Secretaris

Als boerendochter uit de Noordoostpolder, via Groningen en Den Haag 4 jaar geleden in Voorburg terecht gekomen. Bedrijfskunde gestudeerd, 12 jaar gewerkt voor PostNL en na mijn PostHBO opleiding Organisatie en teamcoaching ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Fantastisch om vanuit mijn bedrijf ‘Hospers&Co’ en ‘Bruisende Bedrijven’ continue in een andere omgeving aan de slag te gaan. Elke organisatie heeft een eigen vraag, die weer een eigen aanpak verdient. Het is mijn missie iedereen beter te laten samenwerken. 

En ja, dat kan ook bij MKB Leidschendam Voorburg. Ik hoop dat ik vanuit mijn professie waarde kan toevoegen, door verschillende doelgroepen meer met elkaar in dialoog te laten gaan. Zodat we elkaar beter begrijpen en samen betere besluiten kunnen nemen. Vanaf nu ga ik aan de slag bij MKB LV en zal ik u vast snel ontmoeten.

 
sebastiaan-huis-mkb-leidschendam-voorburg

Sebastiaan Huis

Algemeen bestuurslid

Sebastiaan Huis heeft, na een eerdere cariere in de detailhandel, jaren bij een pr bureau gewerkt als online communicatie-adviseur. Hij is sinds 2014 mede-oprichter van Rose Online Concepts, een online geörienteerd communicatie en ontwikkelbureau. 

Sinds 2016 is Sebastiaan ook lid van het bestuur van MKB Leidschendam-Voorburg. Hierbij richt hij zich vooral op de communicatie vanuit de vereniging. Daarnaast is hij betrokken bij de onderwerpen stimuleren ondernemerschap, recreatie & toerisme en zorgeconomie.

 
MKB-bestuurslid-Leo-Valk

Leo Valk

Algemeen bestuurslid

Als bestuurslid van MKB L-V draag ik graag mijn steentje bij aan het optimaliseren van het woon- en ondernemersklimaat in Leidschendam-Voorburg. Vanuit mijn bedrijf (Add Your Service) bouw ik graag mee aan het fundament van bedrijven door de wensen, verwachtingen en kwaliteiten van mensen centraal te stellen. En daarmee op integrale en duurzame wijze de medewerkersbetrokkenheid en klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen. Blije en tevreden ondernemers zijn ook mijn doel als het gaat om de detailhandel en bereikbaarheid binnen Leidschendam-Voorburg. Graag zet ik me daar samen met de ondernemers voor in.

Immers, waarom moeilijk doen als het samen kan.

 
Robin van der Zwan - Bestuurslid MKB Leidschendam-Voorburg

Robin van der Zwan

Algemeen bestuurslid

Ik ben als betrokken Leidschendammer begaan met het MKB in onze gemeente. Mijn ambitie is om MKB-leden met de politiek te verbinden om gezamenlijk de lokale economie te versterken. Ondernemers zijn en blijven tenslotte de kurk waar Leidschendam-Voorburg op drijft. Als directeur van Trust and Law Incassoservices B.V. streef ik er dan ook naar om op minnelijke wijze onze relaties te ondersteunen. Tevens werkt mijn kantoor nauw samen met een aantal maatschappelijke partners. Ik bied ondernemers uit Leidschendam-Voorburg zodoende graag de helpende hand met hun debiteurenbeheer of met het saneren van schulden als zij in de financiële problemen zijn gekomen. Hiermee is het doel om een faillissement te voorkomen, debiteurensaldi omlaag te brengen en de algehele liquiditeit te vergroten.