benedikte-zijlstra-mkb-leidschendam-voorburg

Benedikte Zijlstra 

Voorzitter

Als makelaar/taxateur (Meijs & Alink NVM makelaardij en consultancy) kent Benedikte onze gemeente goed. Vanwege haar vakgebied heeft Benedikte veel te maken met de economische ontwikkeling, structuur-/ bestemmingsplannen en de groeimogelijkheden. Het is hierbij vaak een uitdaging om de belangen van verschillende partijen te verbinden en tot een vruchtbare samenwerking te komen.

Als ondernemer wil Benedikte graag adequaat en doelgericht handelen, liever vandaag dan morgen. Met de juiste communicatie en goed gefundeerde argumenten valt veel te bereiken. Benedikte vindt het een eer om voorzitter te mogen zijn van MKB Leidschendam-Voorburg, en verheugt zich op een mooie en ondernemende samenwerking.

MKB-bestuurslid-Leo-Valk

Leo Valk

Algemeen bestuurslid

Als bestuurslid van MKB L-V draag ik graag mijn steentje bij aan het optimaliseren van het woon- en ondernemersklimaat in Leidschendam-Voorburg. Vanuit mijn bedrijf (Add Your Service) bouw ik graag mee aan het fundament van bedrijven door de wensen, verwachtingen en kwaliteiten van mensen centraal te stellen. En daarmee op integrale en duurzame wijze de medewerkersbetrokkenheid en klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen. Blije en tevreden ondernemers zijn ook mijn doel als het gaat om de detailhandel en bereikbaarheid binnen Leidschendam-Voorburg. Graag zet ik me daar samen met de ondernemers voor in.

Immers, waarom moeilijk doen als het samen kan.

marie-leontine-de-graag-mkb-leidschendam-voorburg

Marie-Leontine de Graaf

Penningmeester

Sinds 2 jaar ben ik penningmeester van MKB Leidschendam-Voorburg en rayondirecteur Leidschendam-Voorburg & Leidschenveen voor Rabobank Regio Den Haag. In die periode heb ik veel mensen leren kennen en vanuit één van beide rollen geïntroduceerd bij een expert binnen mijn eigen organisatie e/o een interessant contact binnen onze gemeente of omliggende gemeentes.

Het kunnen bijdragen aan (lokaal) ondernemerschap d.m.v. verbinden van mensen en kennis spreekt mij enorm aan.
Het MKB levert een belangrijke bijdrage vwb belangenbehartiging, maar net zo goed kunnen we op individueel ondernemingsniveau bijdragen aan uw succes.

Graag tot ziens op één van onze bijeenkomsten.

sebastiaan-huis-mkb-leidschendam-voorburg

Sebastiaan Huis

Algemeen bestuurslid

Sebastiaan Huis heeft, na een eerdere cariere in de detailhandel, jaren bij een pr bureau gewerkt als online communicatie-adviseur. Hij is sinds 2014 mede-oprichter van Rose Online Concepts, een online geörienteerd communicatie en ontwikkelbureau. 

Sinds 2016 is Sebastiaan ook lid van het bestuur van MKB Leidschendam-Voorburg. Hierbij richt hij zich vooral op de communicatie vanuit de vereniging. Daarnaast is hij betrokken bij de onderwerpen stimuleren ondernemerschap, recreatie & toerisme en zorgeconomie.

Foto Lisette 2kl

Lisette Hospers

Secretaris

Als boerendochter uit de Noordoostpolder, via Groningen en Den Haag 4 jaar geleden in Voorburg terecht gekomen. Bedrijfskunde gestudeerd, 12 jaar gewerkt voor PostNL en na mijn PostHBO opleiding Organisatie en teamcoaching ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Fantastisch om vanuit mijn bedrijf ‘Hospers&Co’ en ‘Bruisende Bedrijven’ continue in een andere omgeving aan de slag te gaan. Elke organisatie heeft een eigen vraag, die weer een eigen aanpak verdient. Het is mijn missie iedereen beter te laten samenwerken. 

En ja, dat kan ook bij MKB Leidschendam Voorburg. Ik hoop dat ik vanuit mijn professie waarde kan toevoegen, door verschillende doelgroepen meer met elkaar in dialoog te laten gaan. Zodat we elkaar beter begrijpen en samen betere besluiten kunnen nemen. Vanaf nu ga ik aan de slag bij MKB LV en zal ik u vast snel ontmoeten.

MKB-LV-Lex

Lex Oostendorp

Vicevoorzitter

Eind december 2018 heeft Benedikte mij gevraagd om lid te worden van het bestuur MKB-LV. Hoewel ik een lange loopbaan als militair van onze krijgsmacht achter de rug heb en dus minder thuis ben in de wereld van onze ondernemers, ben ik de uitnodiging met heel veel plezier aangegaan en probeer ik mijn kennis en ervaring te gebruiken om de doelstellingen van onze vereniging nog beter te realiseren.

Naast deze functie ben ik voorzitter van Human Security Collective, een non-gouvernementele organisatie die actief is in verschillende crisishaarden in de wereld, en van Stichting Fonds 1815, een militair steunfonds dat is opgericht in de tijd van Napoleon, maar nog steeds actief in de ondersteuning van veteranen en hun directe familieleden. Sinds september 2019 ben ik Program Director van de Invictus Games die in Den Haag zullen plaatsvinden.

ron-knipscheer-mkb-leidschendam-voorburg

Ron Knipscheer

Bureaumanager