Skip to content
bereikbaarheid-extra-oeververbinding

Bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg heeft dankzij haar centrale ligging en goede ontsluitingswegen veel potentie om een aantrekkelijke woon/werk-gemeente te zijn. Daarvoor is belangrijk dat consumenten, werkenden en bezoekers snel en eenvoudig ondernemers kunnen bereiken. Door mee te denken en praten over de optimalisatie van infrastructuur, vervoersoplossingen en parkeergelegenheid levert MKB LV een actieve bijdrage aan een gezond en aantrekkelijk ondernemingsklimaat.

Wat doet MKB Leidschendam-Voorburg?

MKB Leidschendam-Voorburg speelt een actieve rol als belangenbehartiger van ondernemers richting gemeente, politieke partijen en andere belanghebbenden. Zo zijn wij aanwezig bij inspraaktrajecten, raadsvergaderingen en andere belangrijke momenten om de wensen en zorgen van ondernemers onder de aandacht te brengen. 

Meedenken en meehelpen over bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg

Bent u ondernemer en vindt u de bereikbaarheid binnen de gemeente een belangrijk punt van aandacht, neem dan contact op om uw visie en suggesties te delen. Betrokken ondernemers met kennis van onderwerpen zoals bereikbaarheid zijn van groot belang voor de vereniging om de belangen van ondernemers goed te vertegenwoordigen.